donderdag 9 mei 2013

2e klasse G sluit zaterdag af met de derby tussen 't Harde en Elburg

Als enige wedstrijd in de 2e klasse G staat op de slotdag van de voetbalcompetitie 2012-2013 de gemeentelijke derby s.v. t Harde - Elburger SC op het programma.

Deze wedstrijd kan gewoon op zaterdag 11 mei gespeeld worden omdat er voor beide ploegen niets meer op het spel staat.
Alle andere duels werden afgelopen dinsdagavond al gespeeld, dit i.v.m. het 50-jarig jubileum van Zwart Wit ´63 en de festiviteiten op die dag.

Na de degradatie van ´t Harde en het feit dat Elburger SC zich afgelopen zaterdag veilig speelde, betekent dit (voorlopig) de laatste confrontatie tussen de twee gemeentegenoten in deze klasse.

Of ’t Harde er in zal slagen om het verblijf in de 3e klasse tot één seizoen te beperken moet worden afgewacht.

Elburger Sportclub zat halverwege het voetbaljaar nog in de zorgen, maar na een uitstekende tweede seizoenshelft, waarin uit de laatste tien wedstrijden 19 punten werden behaald, bezetten de blauw-witten inmiddels een fraaie zevende plaats.

Het duel op sportpark Schenk is er dan wel één om des keizers baard, maar de ploeg van Henk Nieuwenhuis zal er zeker op gebrand zijn om na 26 wedstrijden deze positie definitief in handen te krijgen.

´t Harde zal zich in dit laatste duel zeker nog een keer van haar goede willen laten zien, zodat we een boeiend duel kunnen verwachten.

Het treffen op het sportpark aan de Bovenweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J.A.M. Everlo uit Hengelo (Ov.)  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten