maandag 27 mei 2013

Spinningmarathon "Ride For Hope'

Zaterdag 1 juni organiseert "team Milla's Friends" een spinningmarathon in de binnenstad van Elburg. Tussen 11:00 en 17:00 uur zal dit evenement plaats vinden op de Vischmarkt. Naast de spinningmarathon zijn er ook nog andere activiteiten georganiseerd.

De RideForHope is de langste benefiet wielertocht van Nederland voor de kankerbestrijding. De deelnemers toeren in 3 dagen over een route in de vorm van een 'Ribbon', het internationale teken van hoop. Wij fietsen door alle 12 provinciën van Nederland, omdat kanker iedereen treft.


Na 3 dagen fietsen wordt het eindpunt bereikt: de befaamde Cauberg in Limburg. De fietstocht bestaat uit zes etappes van ieder ongeveer 125 kilometer en kan individueel of als team gereden worden als full ride of als estafette (ieder één of meerdere etappes).

Eén op drie mensen wordt geconfronteerd met kanker. Talloze vormen van kanker kunnen inmiddels goed worden behandeld, maar even zovele kankervormen zijn levensbedreigend voor de patiënt. Daarom is het van groot belang dat er meer onderzoek gedaan kan worden naar deze vreselijke ziekte en daar is veel geld voor nodig.De opbrengsten van de RideForHope gaan voor 100% naar onderzoek ter bevordering van genezing van kanker.


Meer informatie over Ride For Hope is te vinden op http://www.rideforhope.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten