maandag 20 mei 2013

OWIOS in finale van de nacompetitie

OWIOS heeft maandagmiddag in de nacompetitie de finaleronde bereikt door Enter Vooruit uit te schakelen.
Ook de tweede wedstrijd wist OWIOS in winst om te zetten: 2-1.

Ook deze wedstrijd waren beide ploegen weer aan elkaar gewaagd. Enter Vooruit zag nog wel kansen in deze wedstrijd en ging op jacht naar een vroege treffer. De eerste kans was voor Entenaar Frank Smit die hard inschoot, maar Marcel van der Beek stond op zijn post.
In de 25e min was het wel raak. Een voorzet vanaf links werd bij de tweede paal tegendraads ingekopt door Frank Smit: 0-1. OWIOS rechtte de rug en twee minuten later stond de gelijkmaker al op het scorebord. Een overtreding na een hoekschop tegen Henri Nagelhout werd door de scheidsrechter met een strafschop bestraft. William van den Hul scoorde onberispelijk de 1-1. In het vervolg werd er stevig gespeeld wat aan beide kanten enkele gele kaarten opleverde.

Na rust was het spelbeeld ongewijzigd. Enter Vooruit gooide alles op de aanval terwijl OWIOS kon counteren. Uit één van deze counters viel in de 75e min de 2-1.

Een mooie aanval over diverse schijven bracht de bal bij William van den hul die zijn directe tegenstander uitkapte en mooi inschoot. Geroutineerd werd de wedstrijd uitgespeeld, waarbij de score nog hoger had kunnen oplopen.

In de finale van de nacompetitie is Hierden de tegenstander. A.s. zaterdag vindt de eerste wedstrijd in Hierden plaats en begint om 14.30 uur.