zondag 5 mei 2013

DSV'61 sluit het seizoen verliezend af

In en tegen Zeewolde is er een eind gekomen aan de serie over-winningen die DSV de afgelopen weken behaalde.
In een zeer matige partij voetbal trok DSV met een 2 – 1 nederlaag aan het kortste eind.

De wedstrijd begon niet ongunstig voor de Doornspijkers: in de 7e minuut strafte Alfred Hofmeijer een verkeerde actie van de doelman beheerst af. Maar binnen 15 minuten had Zeewolde deze achterstand omgebogen naar een 2 – 1 voorsprong. Helaas hadden ze daar wel twee keer een sullige actie van de verdediging van DSV voor nodig en was het daarna doeltreffend afronden niet meer zo moeilijk.

Na de thee daalde het niveau van de wedstrijd, terwijl in de 77e minuut ook de scheidsrechter een vreemde beslissing nam. Hij negeerde eerst het vlagsignaal van de assistent-scheidsrechter van Zeewolde, gebaarde duidelijk dat het spel door mocht gaan, keurde de treffer van Alfred Hofmeijer uit deze aanval ook goed. Toen vervolgens de ass.scheidsrechter nog steeds vlagde, keurde hij na ruggespraak met deze man de treffer alsnog weer af, ondanks hevige protesten van de DSV-ers.

Uiteindelijk werd 2 – 1 de eindstand en met dit resultaat is DSV op een 6e plek in deze competitie geĆ«indigd.

De zaterdagen 11, 18 en 25 mei wordt er niet gespeeld, pas op 1 juni doet DSV mee aan een toernooi bij Hulshorst.