maandag 27 mei 2013

ODI 't Harde springt mee tijdens groepsspringwedstrijd op Urk

Gymnastiekvereniging O.D.I. ’t Harde heeft voor het eerst mee gesprongen op een groepsspringwedstrijd.
De springgroep van O.D.I. ’t Harde bestaat nu net een kort half jaartje met enthousiaste dames die veel in hun mars hebben.


De trainsters, Berrie Fijn en Sharon Kroek, dachten dat het een leuke uitdaging zou zijn als de groep bekend zou worden gemaakt met een wedstrijd als dit met het vooruitzicht volgend seizoen mee te kunnen springen op de plaatsings wedstrijden in de regio Gelderland.
Het doel van deze wedstrijd was dan ook het bekend worden met het groepsspringen en vooral een gezellige en leerzame dag met de groep te hebben. Dit doel is dan ook zeker gelukt, en we kijken terug op een geslaagde dag.

Deze wedstrijd vond plaats op zaterdag 25 mei op Urk waaraan vele groepen uit het hele land mee deden. Denk aan groepen uit het hoge noorden maar ook Limburg en omliggende verenigingen sprongen mee.
 
Voor deze wedstrijd kon iedereen zich vrijblijvend inschrijven op 5 verschillende onderdelen. O.D.I. ’t Harde sprong mee op 2 van deze, Minitrampoline en Minitrampoline Pegasus (1.25m hoog). Op de toestellen werden nog geen hoge punten behaald, maar dat was ook zeker niet het doel aangezien de groep ongeveer een half jaartje bij elkaar is en voor het eerst bekend wordt gemaakt met dit soort wedstrijden.
 
 
Beide trainsters zijn dan ook trots op de presentatie van de leuke, gemotiveerde en leergierige groep!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten