dinsdag 8 april 2014

Zaterdag reünie bij de Elburger SC voor oud 1e elftalspelers

Zaterdag 12 april aanstaande, wanneer voor Elburger Sportclub de thuiswedstrijd tegen Lunteren op het programma staat, zal er een reünie worden gehouden voor oud 1e elftalspelers. 
Uitgenodigd zijn alle spelers, begeleiders en trainers die voor 1980 bij de club actief zijn geweest. 

Inmiddels hebben zich ruim vijftig reünisten aangemeld die bij deze bijzondere gelegenheid aanwezig willen zijn.


Tegen twaalf uur zullen de oud-spelers op het sportpark worden ontvangen onder het genot van een drankje en een hapje. Voor velen zal het een weerzien zijn na vele jaren. 
Wellicht kent u ze nog; Jaap Koops, Ad Siemons, Toon Hagedoorn, Aleid Schenk en uit latere tijd de gebroeders Jan en Henk Groote uit Limburg, Jan Boessenkool en Rolo Lapré.

Met z’n 94 jaar is Henk Leusink het oudste lid die zich deze middag ook aanwezig zal zijn. Nog elke zaterdag volgt hij vanuit zijn kamer op het Nieuwe Feitenhof de verrichtingen van ESC via de radio en op de TV ziet hij de wedstrijden die worden uitgezonden. De organisatie is erg blij met zijn toezegging en hoopt dat de gezondheid zijn komst toelaat.

Samen gaan de spelers de wedstrijd van het 1e elftal de wedstrijd tegen Lunteren bekijken. Voor bijna al oud-spelers is Lunteren een bekende tegenstander en daarom is deze zaterdag uitgekozen als reünie-datum.

De organisatie hoopt op een gezellig samenzijn en veel herinneringen uit "die goede oude tijd" met elkaar zullen worden gedeeld.

Na de wedstrijd zal vanaf ongeveer half vijf de regionaal bekende volkszanger Willem van de Hoorn voor een sfeervol optreden zorgen in de kantine.

Deze (mid)dag is en mooi initiatief uit de spelersgroep van het 3e elftal en o.a. gesponsord door De Club van 100!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten