zaterdag 5 april 2014

De 3e ONK wedstrijd in St. Isidorushoeve voor de zijspancrossers

Zondag 6 april’14 staat de al weer de 3e wedstrijd op het programma voor het ONK zijspancross. Ditmaal zal het Circuit “’t Kötterbos” in St. Isidorushoeve het strijd toneel zijn. Tijdens deze 3e wedstrijd in de serie van 6 zullen er ook weer regionale rijders aan de start verschijnen.Gert van Werven – Peter Beunk
Met de goede resultaten tijdens de openingswedstrijd in Lochem en de gereden wedstrijd voor het Belgische kampioenschap in Genk was het vertrouwen groot bij van Werven – Beunk afgelopen weekend. Achteraf vielen de prestaties wat tegen in Halle met twee keer een 10e plaats. De heren zullen er daarom ook alles aan doen om in het mulle zand van St. Isidorushoeve hoger te eindigen.

Rick Schreurs – Rick Sellis


Afgelopen weekend ontbrak duidelijk nog het ritme en de conditie bij de van een blessure terugkomende Rick Schreurs. In St. Isidorushoeve hoopt het team ook op een beter prestatie, en dat de lijn naar boven verder kan worden ingezet. Ondanks het mindere resultaat zijn de eerste ONK punten al wel bijgeschreven.


Gerrit van Werven – Bart Sloot
Deze combinatie zal ook zondag niet aan de start verschijnen. Tijdens de eerste wedstrijd ging het in de ochtendtraining al mis voor Gerrit van Werven. Door een crash tijdens de vrije training wat botbreuken ten gevolg had bij rijder van Werven is de opening van het seizoen voorbij. Gerrit van werven hoopt tijdens de GP van Frankrijk op 4 mei weer van de partij te zijn.

De wedstrijd
De trainingen beginnen zondag om 9:00 uur en het starthek zal ’s middags rond 12:00 uur voor de eerste keer gaan vallen in St. Isidorushoeve.

Adres: Circuit: ’t Kötterbos, Binnenveldweg 45, St. Isidorushoeve

Geen opmerkingen:

Een reactie posten