maandag 14 april 2014

Succesvolle reünie oud-spelers ESC 1 afgelopen zaterdag

Zaterdagmiddag rond de klok van twaalf verzamelden zich ongeveer 55 reünisten op het Burgemeester Bode sportpark. 
Met koffie en gebak werden de spelers, trainers en begeleiders van het 1e elftal van Elburger SC vóór 1980 door de reüniecommissie ontvangen.


Na het eerste weerzien, voor een flink aantal na jaren, volgde een kort welkomstwoord door de voorzitter. Speciaal werd de oudste deelnemer, Henk Leusink (94 jaar) verwelkomd. Gelijk maakte deze van de gelegenheid gebruik om in dicht-vorm een aantal anekdotes uit de mouw te schudden. 
Een ander memorabel feit was dat Rolo Lapré speciaal voor dit samenzijn vanuit Zwitserland was overgekomen.

Hierna werden de soep met de broodjes vis, ham en kaas geserveerd en de catering kreeg van alle kanten complimenten voor al het gebodene. Ondertussen werden vele verhalen uit de goede oude tijd gedeeld en werden foto’s uitgewisseld. 

Na een korte rondleiding over het sportpark en de gemeenschappelijke foto op het hoofdveld werden de reünisten getrakteerd op het competitieduel ESC- vv. Lunteren. Op een zonovergoten sportpark werd dat een waar spektakelstuk. Een klinkende overwinning van de hoofdmacht, zeven doelpunten en bij tijd en wijle hoogstaand voetbal.

Vanuit de skybox van de business club konden de oudste deelnemers het geheel prachtig aanschouwen terwijl anderen vanaf de tribune of tussen het publiek rond het veld de wedstrijd volgden. 
Na de wedstrijd verplaatste het gezelschap zich naar de kantine waar Willem van Hoorn voor een sfeervol optreden zorgde. Zo kwam er een einde aan een fantastische middag die, zonder uitzondering, door iedereen als bijzonder geslaagd werd ervaren. 

Foto’s van deze mooie middag zijn te vinden op www.elburgersc.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten