zondag 13 april 2014

DSV'61 wint van Teuge en blijft bovenin volop meedoen

Door de 2–0 overwinning op Teuge blijft de ploeg van Jan de Ruiter meedoen om de bovenste plaatsen in de eindrangschikking én voor de derde periode.
Met nog drie wedstrijden te gaan staan de oranjehemden stevig op de vierde plek met kans op meer.

Over de eerste helft tegen Teuge kunnen we kort zijn, heel kort: slecht! De enige treffer kwam in de 39e minuut uit een directe vrije trap van Jan van Norel en deze kwam een beetje uit de lucht vallen. DSV had moeite met het vroeg druk zettende Teuge en speelde vooral achterin erg rommelig.

De tweede helft was van een beter kaliber en dat resulteerde in de 52e minuut in een tweede treffer van Jochem van Essen uit een corner van Alfred Hofmeijer. Teuge kwam niet verder dan een aantal gemiste kansen en een scrimmage-bal tegen de paal.

Koploper Hoevelaken verloor en de tegenstander van volgende week, VSCO, kwam maar met één punt terug uit Oene. Met de derby tegen VSCO – in Oosterwolde – voor de boeg is de top 5 als volgt:

1. Tersch. Boys 23 – 46
2. Zeewolde      23 – 45 (2e per.)
3. Hoevelaken   23 – 43 (1e per.)
4. DSV             23 – 42
5. VSCO           23 - 37