maandag 7 april 2014

Gelijkspel met dank aan doelman Grootkarzijn voor SV 't Harde

Wat als? In de laatste minuut kreeg SV ’t Harde nog een grote kans om alsnog de 3 punten mee naar ’t Harde te nemen, maar helaas had Michael Jeensma iets teveel tijd nodig om tot een goede doelpoging te komen. Het bleef dus bij een gelijke stand.

Een overwinning was overigens onverdiend geweest, want met name in de tweede helft waren de betere kansen voor VSCO. Dankzij prima reddingen van Nick Grootkarzijn bleef de 1-1 op het scorebord staan en met deze stand kon uiteindelijk iedereen wel vrede hebben.

SV ’t Harde begon gretig aan de wedstrijd en dat resulteerde al na 5 minuten in een voorsprong, na een goede aanval rondde Ronald van Putten af. SV ’t Harde kon dit goede begin helaas niet lang volhouden en langzamerhand werd VSCO gevaarlijker, met name over hun rechterkant maar verder dan een bal op de paal kwamen de kanaries niet. SV ’t Harde ging dan ook rusten met een mooie 0-1 voorsprong.

VSCO had blijkbaar goed gekeken naar het goede begin van SV ’t Harde in de eerste helft, want de 2e helft was amper begonnen of de 1-1 stond al op het bord. Een goede actie van Bert van ’t Hof werd afgerond door Gert Schreurs. Daarna was VSCO de bovenliggende partij en probeerde SV ’t Harde via counters en de omschakeling tot succes te komen. De beste kansen waren echter zoals gezegd voor VSCO waarbij Nick Grootkarzijn zich onderscheidde door meerdere malen prima te redden en ook in de één tegen één duels als winnaar naar voren te komen.