zaterdag 25 januari 2014

Comité Sportverkiezing gemeente Oldebroek wordt Stichting

Het Comité Sportverkiezingen Gemeente Oldebroek is omgezet in een Stichting.

Onlangs werd de oprichtingsakte ondertekend door voorzitter Bert Schipper en Notaris Kremer die hier geheel belangeloos aan meewerkte en spreken we voortaan over de Stichting Sportverkiezing Gemeente Oldebroek.


De Stichting heeft ten doel het stimuleren van sporten in de meeste ruime zin binnen de Gemeente Oldebroek door jaarlijks een sportverkiezingsbijeenkomst te organiseren. 
Belangrijke reden om het Comité om te zetten in een Stichting is dat hierdoor een formeler positie ingenomen wordt en de Stichting ook geregistreerd staat in de Kamer van Koophandel. Zaken rondom het doel, het bestuur, de financiën, de vergaderingen hebben nu een officiële status waarover de Stichting ook verantwoording aflegt.

Door deze formalisering weten sponsoren waarvoor de Stichting is opgericht en hoe zaken geregeld zijn. Hierdoor hoopt de Stichting sponsoren voor de komende jaren en voor een langere periode aan zich te binden om het beoogde doel te realiseren. 
De eerste belangrijke stap hierin is gezet door de Rabobank Noord Veluwe als hoofdsponsor voor drie jaar aan zich te binden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten