dinsdag 21 januari 2014

MHK KeukenExpert Jeugdhoofdsponsor OWIOS

MHK KeukenExpert De Schutten uit Elburg wordt met ingang van het seizoen 2014-2015 voor een periode van 3 jaar de nieuwe Jeugdhoofdsponsor van voetbalvereniging OWIOS. MHK Keukenexpert is, inclusief haar voorgangers, maar liefst 27 jaar Hoofdsponsor geweest van de voetbalvereniging OWIOS. MHK KeukenExpert gaat zich vanaf het seizoen 2014-2015 richten op de jeugd van OWIOS.


“We voelen ons vereerd dat een bedrijf, dat meer dan een kwart eeuw Hoofdsponsor is geweest, specifiek kiest voor de Jeugd. MHK KeukenExpert geeft ons extra mogelijkheden om te investeren in het jeugdvoetbal, wat één van onze speerpunten is in ons beleid. Hiermee kunnen we gericht werken om extra stimulansen te geven aan de Jeugd, die voetbalt bij OWIOS, met als doel het geheel op een hoger niveau te krijgen. MHK KeukenExpert ziet het belang om de Jeugd in beweging te krijgen en wil met ons investeren in de lokale gemeenschap. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst,” aldus OWIOS-jeugdvoorzitster Lieke Sievers.

MHK KeukenExpert is een ervaren specialist met 30 jaar ervaring voor eersteklas keukens. Zij adviseert, ontwerpt en monteert op vakkundige wijze en neemt de tijd voor haar klanten, ook na aanschaf van een keuken. MHK KeukenExpert biedt een unieke prijs-kwaliteitverhouding aan en keukens die aansluiten bij alle wensen. Naast keukens heeft MHK KeukenExpert ook sanitair, tegels en schuifwanden in haar assortiment.

“27 jaar hebben we met veel plezier en trots het Hoofdsponsorschap van OWIOS mogen invullen. Dat heeft ons veel gebracht en we kijken terug op een mooie periode. Voor de ontwikkeling van ons bedrijf willen wij de sponsoring graag op een andere manier invullen. De ontwikkeling van de jeugd van OWIOS heeft onze grote interesse en past beter binnen onze visie. Wij willen graag bijdragen om de faciliteiten van het jeugdvoetbal bij OWIOS op een hoger niveau te krijgen. De jeugd heeft namelijk de toekomst.”, aldus John van Olst, Eigenaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten