donderdag 16 januari 2014

Zaterdag thuiswedstrijd voor Dames en Heren EVV

Zaterdag 18 januari spelen zowel de dames 1 als heren 1 van de Elburger Volleybal Vereniging een thuiswedstrijd in sporthal 't Huiken.
Voor beide teams zijn de punten keihard nodig om uit de onderste regionen van de ranglijst te kunnen klimmen.

Dames 1 van EVV neemt het op tegen De babbel/SSS. Dit team uit Barneveld heeft door een reeks zeer constante uitslagen de leiding genomen in de 3e divisie.
EVV daarentegen staat op dit moment op de 10e plaats (dat is een Promotie / Degradatie-plek)

Maar het volleybal wordt steeds iets beter bij de Elburgers zodat er misschien wel een stuntje inzit tegen de lijstaanvoerder. Wel zal er dan afgrerekend moeten worden met het complex dat er nog nooit gewonnen is van deze tegenstander.


Heren 1 van EVV ontmoet Taurus Heren 3 uit Houten. Heren 1 staat op de 10e plaats terwijl tegenstander Taurus de laatste plaats bekleed. Het verschil is echter maar 1 punt.

De Elburger formatie is hard toe aan een succes, vooral nu medeconcurrent VVH uit Harderwijk voor de onderste plaatsten de laatste 2 wedstrijden 9 punten heeft gehaald.

De uitwedstrijd eerder dit seizoen werd met 4-0 gewonnen, dus dit zal de Elburger volleyballers ongetwijfeld vertrouwen geven om opnieuw een goede uitslag te behalen.

Aanvang van beide wedstrijden in sporthal ’t Huiken is 17.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten