maandag 27 januari 2014

Aqua & Bewegingscentrum ABC nieuwe sponsor Elburger Sportclub

Oefenmeester Henk Nieuwenhuis en de medische staf zullen ermee in hun sas zijn, de sponsorovereenkomst die onlangs is gesloten tussen Aqua & Bewegingscentrum ABC en de Elburger Sportclub.



De selectie zal in het vervolg regelmatig trainen bij het bekende Aqua en Beweging Centrum ABC aan de Havenkade te Elburg. Directeur Niek Aink en Gert van Norel, voorzitter van de Elburger Sportclub, tekenden afgelopen zaterdag de overeenkomst die ervoor zal zorgen dat de selectie nog fitter op de groene mat zal verschijnen.

Niek Aink leidt de A-selectie rond in Fitnesscentrum ABC
En voor fitness is niet alleen de selectie bij ABC aan het juiste adres. Niek Aink: “Bij ABC kunt u komen trainen wanneer u maar wilt. Of dat nu individuele fitness is of groepslessen. U traint met een persoonlijk fitness beweegplan zo vaak en hoe lang u wilt. Zodoende traint u op uw eigen niveau en op een leuke manier met fitness.”

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen BAS uit Biddinghuizen kwam de selectie al even kennismaken met ABC waar zij de komende tijd nog menig uurtje zal doorbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten