dinsdag 14 januari 2014

EVV Heren 1 en Dames 1 onderuit

De heren van EVV namen het afgelopen zaterdag in Amersfoort op tegen koploper Keistad, terwijl de damesploeg van EVV naar Arnhem afreisde om het tegen Arvevo op te nemen.
Beide teams moesten helaas de overwinning aan de tegenstander laten.

Waar EVV heren 1 in de thuiswedstrijd nog een set wist te bemachtigen tegen koploper Keistad, zat dat er nu geen moment in. De Elburgers namen in de eerste set nog brutaal een 0-4 voorsprong, maar kwamen de rest van de wedstrijd niet in het stuk voor. Vooral de gevarieerde opslagen van Keistad stelden de ploeg van trainer/coach Peter Gaillard voor grote problemen.

Door de magere resultaten in de laatste  wedstrijden is EVV nu afgezakt naar de tiende plaats op de ranglijst. Aanstaande zaterdag ontvangen de Elburgers directe concurrent Taurus in een rechtstreeks degradatieduel.

De damesploeg van EVV nam twee punten mee uit het duel met Arvevo in Arnhem. Na twee verloren sets knokte de ploeg van Kay Bosscha zich knap terug naar 2-2. In de vijfde set was de Elburgse koek echter op en ging Arvevo met de overwinning aan de haal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten