zaterdag 11 januari 2014

HAVOC volleybaltoernooi weer succes

Net voor de kerstdagen werd al weer het vijfde HAVOC Volleybaltoernooi voor recreatieve teams gehouden in MFC Aperloo in 't Harde. We mochten weer, bij deze toernooiopzet, het maximale aantal inschrijvingen verwelkomen.



Mede door de medewerking van de sponsors, Bakkerij Grootkarzijn, Bouwbedrijf Salverda, Mode- en Sporthuis Ten Cate, Flex Business Point uit 't Harde en Auto Gerjan uit Elburg alsmede een ongenoemde cosponsor, konden we het inschrijfgeld laag houden voor de deelnemers.

De opzet van het toernooi was om in de loop van het toernooi de wat minder fortuinlijke teams met elkaar te laten strijden om de poulewinst en de wat sterkere teams zodat er een zo prettig mogelijke verdeling ontstond.


Onder het motto 'Met z'n allen lekker ballen' werd er driftig maar wel sportief gestreden voor de hoogste eer. Aan het eind kwam het team van 'Set em Up' als eerste prijswinnaar uit de bus. Vervolgens manifesteerde het team van Juwelier Jeroen Luth (Hasselt) zich als sterkste van de andere poule en mocht zich daarmee de allersterkste van het gehele toernooi noemen.

Beide teams konden tijdens het gezellige samenzijn na afloop uit handen van trouwe HAVOC fan (al weer ruim 40 jaar lang) Gerrit van Leeuwen de eerste prijs in ontvangst nemen. Deze waren goed voor een schaal vol lekkere versnaperingen uit de frituur van het MFC Aperloo.

Opnieuw een geslaagd, gezellig en sportief toernooi met een, volgens nieuwkomers, goed spelniveau.

Kunnen we jouw team eind dit jaar ook verwelkomen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten