maandag 6 januari 2014

OWIOS huldigt jubilarissen

Op een zeer drukbezochte nieuwjaarsreceptie van OWIOS zijn de jubilarissen gehuldigd. Maar liefst 24 jubilarissen werden er gehuldigd met in totaal 930 jaar lidmaatschap.
930 jaar dat men zeer nauw betrokken was bij de voetbalvereniging OWIOS. Hoogtepunt van de huldiging was de heer Beerd Stouwdam die al 65 jaar lid is van de vereniging.


Beerd Stouwdam heeft momenteel de respectabele leeftijd van 84 jaar en is sinds 1948 onafgebroken lid van OWIOS. Pas op zijn 19e werd hij lid van OWIOS. De heer Beerd Stouwdam heeft zowel letterlijk als figuurlijk zijn steentje bijgedragen aan de opbouw van OWIOS.

Hij heeft o.a. jarenlang in de toenmalige Strafcommissie gezeten en was één van de metselaars van de kantine en de tribune op Sportpark Bovenmolen. OWIOS-voorzitter Jacko van den Bosch haalde in zijn nieuwjaarsrede nog enkele verhalen aan.

De overige jubilarissen die gehuldigd werden:

* 60-jarig lidmaatschap: Henk van ’t Hul en Beerd van de Grift;

* 50-jarig lidmaatschap: Henk Sellis, Gert Visscher, Jan van Erven, Reijer van Hooren, Bert Buisman, Evert van Boven en Henk Schoeber;

* 40-jarig lidmaatschap: Bert Uitslag, Wieb van Hooren en Rob Buisman;

* 25-jarig lidmaatschap: Jan Jonker, Rick van de Kamp, Edo Klompenmaker, Bert Koele, Jan-Willen van ’t Oever, Sander Petersen, Chris van de Poll, Hans Schreurs, Henry Schuurman, Pieter van de Streek en Martin Visscher.

OWIOS dankt alle jubilarissen voor hun jarenlange trouw en hoopt nog vele jaren met jullie verbonden te zijn. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten