vrijdag 3 januari 2014

Van Werven BV en Jan Bakker nieuwe hoofdsponsors OWIOS

De Oldebroekse bedrijven Jan Bakker en Van Werven BV worden met ingang van het seizoen 2014-2015 voor een periode van 4 jaar de nieuwe hoofdsponsors van de voetbalvereniging OWIOS.

Jan Bakker en Van Werven volgen MHK Keukenexpert op als hoofd-sponsor, die inclusief haar voorgangers maar liefst 22 jaar hoofd-sponsor was van de voetbalvereniging OWIOS.
OWIOS dankt de familie Van Olst voor het gestelde vertrouwen de afgelopen 22 jaar.


“Oprecht trots zijn we dat twee prominente Oldebroekse bedrijven zich nadrukkelijk verbinden aan de voetbalvereniging OWIOS door het Hoofdsponsorschap. Dit geeft een bevestiging dat we de goede weg zijn ingeslagen. Op deze manier kunnen we de Oldebroekse krachten duurzaam bundelen. Met de hulp van Van Werven en Jan Bakker in zowel kennis als hun netwerk kunnen we verder bouwen aan een bloeiende vereniging voor de lokale gemeenschap”, aldus OWIOS-voorzitter Jacko van den Bosch.
Jan Bakker is met een breed assortiment actief in de agrarische sector, akkerbouw, veehouderij, mesthandel, enz. Ook de in- en verkoop van alle soorten aardappelen behoren tot het portfolio. Jan Bakker is ook een begrip in transport van agrarische diensten en wegenbouw.

 “Al jaren ben ik sponsor bij OWIOS en van dichtbij ervaar ik dat OWIOS leeft in Oldebroek en ’t Loo. Het is een stabiele vereniging met eigen spelers en vrijwilligers en de mentaliteit past gewoon bij mijn bedrijf. Om deze redenen wil ik me als Oldebroeks bedrijf graag verbinden met OWIOS”, aldus Jan Bakker, Algemeen Directeur.
Van Werven is een Oldebroeks familiebedrijf welke de laatste jaren onstuimig is gegroeid met recent nog 3 overnames. Van Werven is met twaalf vestigingen in Nederland, Engeland en België actief in Infra & Bouwstoffen, Afvalinzameling & Recycling, Biobased Products en Plastic Recycling. Klanten bevinden zich met name in Flevoland, Gelderland, Overijssel en ’t Gooi.

Cor van Werven, Directeur: “Verantwoord ondernemen is een belangrijk element in onze bedrijfsvoering. OWIOS is een warme club en heeft de laatste jaren belangrijke stappen gemaakt met een heldere visie. OWIOS is meer geworden dan alleen voetbal en fungeert duidelijk als bindmiddel tussen verschillende mensen in de lokale omgeving. Hiermee is OWIOS dé ideale partner om iets terug te doen voor de lokale gemeenschap.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten