dinsdag 28 januari 2014

Magere oogst voor de Elburger Volleybal Vereniging

De volleyballers van EVV hielden aan hun wedstrijden afgelopen weekend een magere oogst over.
De dames verloren met 3-1 van directe concurrent Renswouw en de heren verloren met dezelfde cijfers van subtopper VCV.

De heren van EVV startten voortvarend in Veenendaal. Voordat de thuisploeg wakker was hadden de Elburgers een voorsprong van vijf punten te pakken. Die slonk aan het eind van de eerste set zienderogen, maar de mannen van Peter Gaillard trokken het eerste bedrijf toch met 24-26 naar zich toe.
In de tweede en derde set kwamen ze er niet aan te pas (25-18, 25-12).
Na een ruime achterstand in de vierde set leek EVV toch nog een tiebreak af te dwingen, maar op 24-23 besliste VCV in zijn voordeel.

De EVV-dames speelden al op vrijdagavond in Renswouw en leden een gevoelige nederlaag. De thuisploeg kwam via 25-15 en 25-21 op voorsprong. Na de 18-25 in het derde bedrijf gloorde er voor EVV weer hoop op een goed resultaat, maar in de vierde set toonde Renswouw zich met 25-21 weer de sterkste.