donderdag 19 januari 2012

VSCO’61 hervat competitie tegen Lunteren

IJs en weder dienende herstart VSCO’61 zaterdag de competitie thuis tegen Lunteren. Het betreft de eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft. Het duel op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter A. Th. de Witte uit Ermelo.De gasten uit Lunteren bezetten momenteel de 12e plaats op de ranglijst met 13 punten uit 12 duels. Zowel Lunteren als VSCO’61 hebben nog een inhaalwedstrijd te gaan om de eerste competitieronde volledig af te ronden. Lunteren, de promovendus van vorig seizoen, begon slecht aan de competitie met drie nederlagen op rij. Hierna herstelde het team zich, maar uit de laatste vier wedstrijden werden slechts drie punten bijeen gespeeld.

VSCO’61 begon goed aan de competitie en wist de eerste periode te winnen en sloot deze periode af met drie punten voorsprong op de nummer twee. In de vier wedstrijden hierna werd slechts een punt behaald en heeft VSCO’61 vijf verliespunten meer dan koploper BlauwGeel’55 en bezet VSCO’61 de zesde plaats met 20 punten. Het is dus zaak voor de Kanaries om het tij te keren en een vervolg te geven aan de goede start van de competitie om mee te blijven doen in de top van de ranglijst.

De eerste wedstrijd van de competitie was het treffen tussen beide tegenstanders van vandaag. Onder warme omstandigheden wist VSCO’61 na een 1-3 ruststand direct na rust de eindstand te bepalen op 1-4 en de wedstrijd was daarmee gespeeld. Voor zaterdag zullen beide teams gebrand zijn op een overwinning vanuit verschillende belangen. VSCO’61 wil aanhaken bij de top en Lunteren wil afstand nemen van de onderste plaatsen. Na het fluitsignaal van scheidsrechter De Witte zullen we weten welk team met een tevreden gevoel de kleedkamers opzoekt.

Als deze competitiewedstrijd niet doorgaat, oefent VSCO’61 tegen  SC Urk om 15:00 uur op sportpark van SC Emmeloord (kunstgras). Sportpark Ervenbos, Espelerlaan 84, Emmeloord.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten