zaterdag 21 januari 2012

Erwin Brem nieuwe trainer OWIOS

Erwin Brem (34) wordt met ingang van het nieuwe seizoen 2012-2013 de hoofdtrainer van voetbalvereniging OWIOS. De huidige trainer van sv ’t Harde tekent in Oldebroek een contract voor één jaar. Van beide kanten is de ambitie uitgesproken voor een langere samenwerking. Brem volgt daarmee Johan Warmelink op als trainer van OWIOS. Eind december was bekend geworden dat de wegen van trainer Warmelink en OWIOS scheiden aan het eind van het seizoen.

“OWIOS heeft de ambitie om de komende jaren te groeien en Brem heeft bij sv ’t Harde bewezen dat hij op een positieve manier zowel het team als individuele spelers beter kan maken. Daarnaast heeft hij ook oog voor meer dan alleen het 1e elftal”, aldus OWIOS-voorzitter Jacko van den Bosch.

Brem, zelf wonende in Wezep, kwam als speler jaren uit voor WHC en heeft daarnaast gevoetbald bij het Jeudplan Nederland. Als jeugdtrainer is hij werkzaam geweest bij vv Steenwijk, vv WHC en sv ’t Harde. Vanaf 2009 is Brem hoofdtrainer van sv ’t Harde. In zijn eerste seizoen als hoofdtrainer promoveerde hij direct met ’t Harde naar de 2e klasse. In deze klasse is OWIOS momenteel ook actief.

Erwin Brem: “Na in totaal 5 succesvolle jaren bij sv ’t Harde was ik toe aan een nieuwe uitdaging om mezelf verder te ontwikkelen. In OWIOS heb ik een fantastische club gevonden en onze ambities komen overeen. Dit is een ideale combinatie en de komende jaren hoop ik bij te dragen aan de verdere groei van OWIOS.”

In het dagelijkse leven is Brem werkzaam als activiteitenbegeleider van mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking in dagactiviteitencentrum Shalom in ’t Harde. Tevens is Brem werkzaam als jeugdtrainer voor voetbalacademie FC Twente. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten