zondag 29 januari 2012

VSCO'61 gelijk tegen FC Horst

In een niet hoogstaand maar wel boeiend duel heeft VSCO’61 tegen FC Horst een 1-1 gelijkspel behaald. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en defensief  bleven beide teams goed overeind. Uit twee dode spelmomenten vielen dan ook de treffers.
Veel kansen zijn er niet te noteren in dit duel. Na aan halfuur spelen is FC Horst dichtbij een treffer via Albert Nijhuis. Doelman Arjan Ten Klooster weet echter met een knappe redding een treffer te voorkomen. Ook Marcel Huisman is dichtbij een treffer op aangeven van Albert Nijhuis, maar van dichtbij verdwijnt de bal over het doel. VSCO’61 is in de eerste helft twee keer gevaarlijk via Bert van ’t Hof en Sander Vis, maar beiden weten het doel niet te vinden.

In de 54e minuut neemt VSCO’61 een 1-0 voorsprong. Na een slippertje in de defensie van FC Horst kan doelman Valentijn Wellenberg de doorgebroken Gerwin de Leeuw alleen nog stuiten ten koste van een strafschop. De Leeuw weet wel raad met deze buitenkans en brengt VSCO’61 op voorsprong. Wim de Vries is hierna dichtbij een treffer na een vrije trap van Gerwin de Leeuw, maar hij kopt in de handen van doelman Wellenberg.

In de 70e minuut komt FC Horst op gelijke hoogte uit een wel erg gemakkelijk gegeven vrije trap door scheidsrechter Mellendijk. Vanaf rand zestien verrast Albert Nijhuis doelman Ten Klooster en laat de 1-1 aantekenen. Beide teams strijden hierna voor de overwinning, maar gescoord wordt er niet meer zodat over het geheel genomen beide teams met een terechte remise van het veld afstappen.