vrijdag 27 januari 2012

Voorbeschouwing Owios - ASV Dronten

IJs en wederdienende wordt zaterdag 28 januari om 14.30 uur op sportpark Bovenmolen de wedstijd tussen OWIOS en ASVDronten gespeeld. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter, de heer P.H.G. van Koolwijk uit Angeren.

Aan de uitwedstrijd in Dronten houden de groenwitten geen goede herinneringen over, men werd daar totaal overlopen en ging huiswaarts met een 6-1 nederlaag, William van den Hul scoorde in deze wedstrijd wel zijn 3e treffer van het seizoen. Toch zijn de polderbewoners niet met hun sterkste seizoen bezig, er werden namelijk toch ook tamelijk veel punten verspeeld, hetgeen wil zeggen dat er ook nu kansen liggen voor OWIOS. Momenteel bezet ASVD de 3e plaats op de ranglijst met 24 punten uit 13 wedstrijden, evenveel dan OWIOS maar die hadden daar een wedstrijd meer voor nodig.

Vorige week kwamen de groenwitten goed uit de startblokken na de winterstop door uit in Zwolle met 0-4 van Zwolsche Boys te winnen. ASVDronten speelde thuis gelijk tegen DFS met 2-2. Doelpunten voor OWIOS werden gescoord door Gerdo van ’t Hul, William van den Hul, CornĂ© Schuld en Bennie Veldhoen. 

De spelers van OWIOS hebben vanmiddag nog wat recht te zetten voor de hopeloos verloren uitwedstrijd, tevens zou men dan weer enorm goede zaken doen voor de ranglijst. Men kan dan naar boven blijven kijken en hoeft niet meer te vrezen voor degradatievoetbal. Maar zo ver is het nog niet, eens zien wat Johan Warmelink met zijn staf uit de hoge hoed tovert. Warmelink die zoals vorige week is bekend gemaakt door het bestuur volgend seizoen wordt opgevolgd door Erwin Brem, huidige trainer van sv ’t Harde.

Hopelijk kunnen we onze trouwe aanhang weer begroeten langs de lijn die met positieve steun onze jongens, naar een overwinning kunnen supporteren.

Volgende wedstrijd is: Advendo ‘57 - OWIOS (4-2-‘12 om 15.00 uur in Ederveen).

Volgende thuiswedstrijd: OWIOS – VSCO ’61 (11-2-’12 om 14.30 uur)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten