woensdag 25 januari 2012

Voetbal: zes-punten-duel voor Elburger sc

Na de jammerlijke nederlaag, vorige week tegen DTS ´35, staat voor Elburger Sportclub de eerste thuiswedstrijd in dit nog zeer prille jaar op het programma. De komende twee wedstrijden zijn voor de blauw-witten daarbij van zeer groot belang.

Voordat volgende  week de uitwedstrijd tegen Zwart Wit ´63  wordt gespeeld, treden de blauw-witten  a.s. zaterdag eerst in het strijdperk tegen één van de mede-degradatiekandidaten n.l.  Be Quick ´28 uit Zwolle. 


Een regelrechte zes-punten-wedstrijd dus waarin de nog steeds op de laatste plaats bivakerende Elburgers, met één puntje achterstand op de Zwollenaren, alles in het werk zullen  stellen om  de rode lantaarn over te dragen aan de kampioen van de Hoofdklasse van weleer.

Be Quick ging in de recente thuiswedstrijd tegen koploper SDV Barneveld kopje onder en verloor ook met 2-0.

De aan het eind van het seizoen vertrekkende trainers, Bert Hendriks bij Be Quick en Egbert Kragt bij ESC, zijn er natuurlijk alles aan gelegen om hun clubs te behoeden voor degradatie.

Een zeer moeilijke opgaaf voor beide oefenmeesters, die  evenwel de moed nog niet hebben opgegeven.

De wedstrijd op het Burgemeester Bode Sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer W. Smit uit Nunspeet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten