zondag 15 januari 2012

DSV ´61 en SV ´t Harde in evenwicht

In een pittig oefenduel hebben de ploegen van DSV ’61 en s.v. ’t Harde elkaar in evenwicht gehouden: beide ploegen scoorden twee maal.

Onder leiding van scheidsrechter De Jager, die beide ploegen zoveel mogelijk liet voetballen, was de ploeg van de scheidende trainer Henk de Velde in de eerste helft de betere ploeg. Door twee doelpunten van Gerrit Hoekert in de 14e en 18e minuut drukte men dat overwicht ook in doelpunten uit.

Na de thee kwam ’t Harde sterk terug en speelde de wedstrijd zich grotendeels af op de helft van DSV. Binnen een half uur was de 2 – 0 voorsprong verdwenen door Rick Veldkamp die in de 60e en de 75e minuut de beide treffers voor zijn rekening nam. “t Harde had hierna meer mogelijkheden op de 3e treffer dan DSV, maar beide doelmannen werden niet meer gepasseerd.

Zaterdag a.s. speelt DSV om 14.30 uur op sportpark De Haere voor de competitie tegen v.v.Stroe. Met uitzondering van de geschorste Heim Jan Juffer is iedereen beschikbaar om drie punten aan het totaal toe te voegen.