zaterdag 21 januari 2012

OWIOS wint bij Zwolsche Boys

Op het kunstgras van Zwolsche Boys heeft OWIOS zaterdagmiddag 3 belangrijke punten aan het totaal toegevoegd. Door de harde wind was het moeilijk voetballen, beide ploegen hadden er last van. OWIOS speelde de eerste helft met de wind in de rug. Veelal waren de passes te hard, of stuiten door op het kunstgras. Het spel gonsde op en neer zonder echte kansen.


Verrassend nam OWIOS in de 25e min de leiding. Rafi Darcin stoorde goed door na een terug speelbal op de doelman, veroverde de bal en trok de bal terug op de inkomende Gerdo van't Hul die mooi inschoot: 0-1. Zwolsche Boys trachtte wel de aanval te zoeken, maar de verdediging van OWIOS stond goed deze middag. Op het middenveld excelleerde Bennie Veldhoen. Met zijn verfijnde techniek was hij deze middag een genot om naar te kijken.

Met wind tegen en 2 wissels, Ben Snoek werd geblesseerd vervangen door Ronald van der Beek, en Corné Schuld verving Rafi Darcin, had Zwolsche Boys de eerste 20 min de overhand. OWIOS kreeg vaak de bal niet weg, maar onnauwkeurigheid stond een Zwolsche treffer in de weg. Met uitvallen bleef OWIOS gevaarlijk, was enkele keren dicht bij een doelpunt die er in de 68e min kwam. Een mooie pass van Sander Meissner bereikte William van den Hul, die kapte zijn tegenstander uit en schoot beheerst en hard diagonaal in de verre hoek: 0-2. OWIOS rook bloed en ging door. In de 78e min had het weer succes, toen Hendri Nagelhout met een strakke pass Corné Schuld vond, die droog inschoot: 0-3. In de 81e min viel zelfs de 0-4 toen Bennie Veldhoen prachtig afrondde. Een mooie opsteker voor OWIOS dat door deze driepunter naar boven kan blijven kijken.

Na afloop werd in het eigen clubhuis door de voorzitter bekend gemaakt dat OWIOS voor volgend seizoen Erwin Brem ( huidig trainer van s.v 't Harde ) als hoofdtrainer heeft aangetrokken. A.S Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen ASVD uit Dronten op het programma. Aanvang op Bovenmolen is 14.30 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten