zaterdag 21 januari 2012

Goed voetballend VSCO’61 scoort niet

Doordat de competitiewedstrijd tegen Lunteren werd afgelast, heeft VSCO’61 geoefend tegen hoofdklasser SV Urk  op het kunstgrasveld van SC Emmeloord. VSCO’61 verloor de wedstrijd met 2-0, maar kan zeker op een goede wedstrijd terugkijken.

Het enige verwijt wat de ploeg zich mag maken, is dat er niet gescoord werd. VSCO’61 was bij vlagen de betere ploeg en kreeg de beste kansen. Halverwege de eerste helft kwam VSCO’61 onnodig op achterstand doordat doelman Arjan Ten Klooster de bal verspeelde en William de Boer de 1-0 kon aantekenen. Wesley Pater was hierna namens VSCO’61 nog het dichtst bij een doelpunt ,maar hij strandde op de doelman.
Nadat VSCO’61 de eerste helft het betere van het spel had, was de tweede helft qua veldspel wat meer in evenwicht. VSCO’61 kreeg een kwartier voor tijd een geweldige kans via Wim de Vries om op gelijke hoogte te komen, maar hij had te veel tijd nodig om de bal binnen te schieten waardoor de doelman van Urk redding kon brengen. Vier minuten voor tijd besliste Jan van Sloten de wedstrijd met een rake kopbal. Remco van ’t Hul leek in de slotminuten nog te scoren, maar ook hij wist de Urker-goalie niet te passeren.