zaterdag 21 januari 2012

DSV ´61 speelt gelijk tegen Stroe

Alle ingrediënten waren zaterdag aanwezig om de volle winst tegen Stroe te pakken: een goed voetballend DSV, een ploeg uit Stroe die door goed stoorwerk van de DSV-ers niet aan voetballen toe kwam, veel zelfvertrouwen en een 2 – 0 voorsprong in de 75e minuut..

En toch ging het mis! Tussen de 75e en 85e minuut werd de voorsprong kinderlijk teniet gedaan. Aan de tweede tegentreffer ging een enorme dekkingsfout vooraf, zodat de Stroe-aanvaller niet kon missen en daarmee sportpark De Haere in een erg sacherijnige stemming bracht.

En het begon zo goed: aanval na aanval richting Stroe-goalie, goed spel, fantastische inzet en doelman Martin Roozeboom die een beetje koud stond te  wezen. Alfred Hofmeijer scoorde in de 23e en in de 67e minuut en met die laatste treffer leek het “kat in ’t bakkie”. Maar een kat(uit Stroe) in ’t nauw maakt rare sprongen en na 90 minuten waren de DSV-ers zeer teleurgesteld: geen drie maar slechts één punt.

Volgende week wacht in Oene de volgende competitiewedstrijd om half drie.