donderdag 26 januari 2012

Unieke wintertriatlon voor het goede doel

Op Zondag 12 februari vindt op het terrein van FlevOnice de Mud4Muscles wintertriatlon plaats.

De organisatie is in handen van een vijftal Veluwse mountainbikers. Zij zullen in September meedoen met Duchenne Heroes, een tocht waarin gedurende 7 dagen 700km afgelegd wordt door 4 verschillende landen. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Duchenne Parent Project. De ziekte van Duchenne is een ernstige spierziekte die vooral jonge kinderen treft. Voor onderzoek naar de genezing van deze verschrikkelijke ziekte is een hoop geld nodig.


De wintertriatlon bestaat anders dan de zomerversie uit hardlopen, fietsen en schaatsen. Er is gekozen voor twee afstanden. De korte afstand gaat over 5 kilometer hardlopen, 20 kilometer fietsen en eindigt met 10 kilometer schaatsen. Deelnemers van de lange afstand leggen dubbele afstanden af. Alle disciplines vinden plaats op het terrein van FlevOnice in Biddinghuizen. Ook is er een unieke mogelijkheid om de triatlon af te leggen in estafettevorm. Een team van drie deelnemers legt dan om beurten de verschillende disciplines af. Er kan gedurende de triatlon gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van FlevOnice.

Inschrijven kan vanaf 10.15 uur. De kosten bedragen 20 euro voor een individuele deelnemer en 40 euro voor een estafette team. De opbrengsten van deze triatlon zullen worden overgedragen aan het Duchenne Parent Project. FlevOnice stelt voor elke deelnemer na afloop een gratis kop snert beschikbaar. Gedurende de tocht zullen er actiefoto’s gemaakt worden die naderhand besteld kunnen worden en ook hiervan gaan de opbrengsten naar het Duchenne Parent Project. Rond 15.15 zal er een afsluiting zijn met een verloting waar leuke prijzen te winnen zijn.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen met deze wintertriatlon. Schaatsen zijn eventueel tegen betaling te huren bij FlevOnice. Voor een fiets dient zelf gezorgd te worden. Inschrijven kan tussen 10.15 uur en 11.00 uur waarna om 11.15 gestart zal worden met de discipline hardlopen. Voor meer informatie zie www.mud4muscles.nl of neem contact op via info@mud4muscles.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten