vrijdag 27 januari 2012

’t Harde op bezoek bij koploper Blauw-Geel ‘55

Zaterdag reist ’t Harde af naar Ede voor de wedstrijd tegen koploper Blauw-Geel ’55. Een zware en belangrijke wedstrijd waarin de groen-witten zich moeten herstellen van het teleurstellende duel van vorige week.Blauw-Geel heeft na dertien wedstrijden al 28 punten en is daarmee toch wel enigszins verrassend de koploper. Men staat bekend als een goed voetballende ploeg die vooral op het eigen kunstgras moeilijk te verslaan is, maar dit seizoen wordt er ook in uitwedstrijden goed gepresteerd. ’t Harde wist de Edenaren eerder dit seizoen wel te verslaan door met 2-1 te winnen.

 De groen-witten staan op een vijfde plek. Door de vele afgelastingen die al hebben plaatsgevonden is het lastig vergelijken, maar feit blijft dat het erg dicht op elkaar zit in de 2e klasse G. Het 1-1 gelijkspel tegen laagvlieger KHC van vorige week was daarom teleurstellend, maar gezien het matige spel had ’t Harde ook niet recht op meer.

Aanstaande zaterdag zal het een stuk beter moeten om een goed resultaat te behalen tegen Blauw-Geel. De wedstrijd in Ede op sportpark De Peppelensteeg begint om 15.00 uur. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Maneschijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten