vrijdag 27 januari 2012

VSCO’61 ontvangt FC Horst

Voor zaterdag wacht VSCO’61 de thuiswedstrijd tegen FC Horst. Op papier betreft dit een uitwedstrijd, maar vanwege jubileumfestiviteiten vorig jaar zijn de wedstrijden omgedraaid. Het duel op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van dhr. J.H.T. Mellendijk uit Gendringen.


FC Horst kent een moeizaam seizoen, terwijl de verwachtingen hooggespannen waren. De ploeg van ex-Feyenoord doelman Henk Timmer is echter erg wisselvallig. Wellicht dat dit te maken heeft met toch behoorlijk wat nieuwe gezichten binnen de selectie waardoor het team onvoldoende ingespeeld is. Het team wordt wel voldoende kwaliteiten toegedicht. Wellicht dat dit de tweede seizoenshelft boven komt drijven. Momenteel bezet FC Horst de negende plaats met zestien punten uit twaalf duels. FC Horst heeft nog twee wedstrijden om in te halen.
Ook VSCO’61 moet nog twee wedstrijden inhalen en bezet momenteel de zesde plaats met twintig punten uit twaalf duels. VSCO’61 kende een goede seizoenstart en wist de eerste periodetitel binnen te halen. In de vier gespeelde wedstrijden in de tweede periode wist de formatie van Marcel Boelens slechts een punt te halen. VSCO’61 is daardoor bezig met een vrije val en dat zal gekeerd moeten worden.
De uitwedstrijd, de tweede wedstrijd van de competitie, wist VSCO’61 met 1-3 winnend af te sluiten na een 1-0 opgelopen achterstand in het begin van de wedstrijd. Behaalde resultaten in het verleden zijn echter geen garantie voor de toekomst. Het is een belangrijk duel voor beide teams om een rol van betekenis te willen blijven spelen in de competitie. Gelet op de kwaliteiten in beide teams belooft het een boeiend duel te worden. In de rust zal de eerste Business Magazine van VSCO’61 worden gepresenteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten