maandag 16 januari 2012

Indoor Cycling Event in Elburg

ELBURG – Het Van Kinsbergen Cycling Team organiseert op 28 januari 2012 een Indoor Cycling Event. De opbrengst hiervan gaat geheel naar KWF Kankerbestrijding. Aanleiding voor het event is de deelname van Van der Capellen scholengemeenschap aan Alpe d’HuZes, een actie waarbij fietsers geld bijeen fietsen voor KWF Kankerbestrijding.

Op 7 juni 2012 is het zover. Dan zullen 9 leerlingen van Van der Capellen scholengemeenschap, locatie Van Kinsbergen uit Elburg, minstens zes maal de legendarische Alpe D’Huez proberen te beklimmen. Op deze manier wil men zoveel mogelijk geld bij elkaar fietsen voor het KWF. Hiermee leveren de leerlingen een bijdrage aan de strijd tegen de gevolgen van kanker.

Het Indoor Cycling Event wordt op zaterdag 28 januari georganiseerd in de school aan de Paterijstraat 17 te Elburg. Hier wordt een speciale ruimte gecreëerd om er een geweldig evenement van te maken.

Voor aanmelden en inlichtingen kunt u bellen of mailen met Henk van den Hoorn: 06-22266165 of henk_anita@kpnmail.nl. Er kan gereserveerd worden voor maximaal zes uur. Per uur zijn de kosten 10 euro en voor zes uur kost deelname 50 euro. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten