zaterdag 31 mei 2014

DSV'61 sluit goed seizoen af met gelijkspel

Met een 1–1 gelijkspel is er een einde gekomen aan een goed seizoen voor DSV ’61. Uiteindelijk leverde het toetje – de nacompetitie – niet de stap naar de tweede klasse op, maar desondanks heeft de ploeg naar behoren gepresteerd.


Na de 4-0 nederlaag in Lelystad tegen Unicum wisten de oranjehemden in de thuiswedstrijd Unicum op 1–1 te houden. Toen Unicum al in de 17e minuut de 0–1 maakte, werd de wedstrijd ontdaan van alle spanning. DSV kwam na een assist van Alex Bouwman nog wel op 1–1, maar daar bleef het bij.

Wilco Hofmeijer kreeg in de 75e minuut een publiekswissel: na 14 jaar onafgebroken in DSV 1 te hebben gespeeld verliet hij onder luid applaus en met een cadeau van de spelersgroep het veld.
Hij werd uitvoerig bedankt voor al zijn bijdragen aan DSV. Die eer viel na afloop ook Nick Fransman, Heim Jan Juffer en Marco v.d. Hoek ten deel. Ook zij namen na wat minder jaren in DSV 1 te hebben gespeeld afscheid van de selectie en kregen van de spelersgroep een passend cadeau.

Volgend seizoen dus opnieuw derde klasse voor DSV, dus de derby’s tegen VSCO en ’t Harde en misschien ook Vierhouten komen op de rol. Maar eerst: voetbalvakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten