dinsdag 27 mei 2014

Seizoen geopend voor Red Attraction in Stroe

Afgelopen zaterdag stond na maanden van voorbereiding de eerste wedstrijd van het kalenderjaar 2014 op het programma in Stroe. Tijdens de wintermaanden heeft het team weer vele uren gewerkt aan verbeteringen en afstellingen. Hierdoor was vooraf de spanning duidelijk aanwezig wat het resultaat zou worden van het vele verzette werk.
 
 De baan in Stroe was van matige kwaliteit en dit koste daarom ook veel teams de nodige schade. Het team van Red Attraction had gekozen voor een milde afstelling om zo schade vrij de wedstrijd door te komen.
Waar andere teams in de Pro Stock klasse geconfronteerd werden met veel schade door te weinig grip op de kleibaan is dit voor de Red Attraction bespaart gebleven.

Met een afstand van ruim 96 meter betekende dit een 7e plaats tijdens de openingswedstrijd van het seizoen. Hiermee was het team duidelijk tevreden en geeft dit vertrouwen voor het vervolg van de Pro stock competitie 2014.

Dat er veel schade bij andere teams was opgelopen, werd duidelijk in de finale. Hierin kwam maar 1 team terug op de baan. De overige 3 finalisten hadden te veel schade opgelopen om nogmaals voor de sleepwagen plaats te nemen.

De volgende wedstrijd is zaterdag 14 juni in Oudshoorn.

Foto: www.fotovliek.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten