zondag 11 mei 2014

DSV"61 behaalt ondanks nederlaag de nacompetitie

De 4–3 nederlaag die DSV leed tegen Zwart Wit uit Harderwijk moet de ploeg van Jan de Ruiter maar snel vergeten.
De oranjehemden leverden te weinig strijd, zeker als je bedenkt dat bij een overwinning de nacompetitie gehaald kon worden.

De ruststand was 2–0, doelpunten na een dekkingsfout en een blunder van jewelste van doelman Laurens Dekker.
Ook de tweede helft geen of weinig verbetering. Voordat DSV in de 80e minuut eindelijk kon scoren, was Zwart Wit uitgelopen naar 3–0.
Tweemaal Alfred Hofmeijer en eenmaal Johan Westerink tussen de 80e en 88e minuut leverde de 3–3 stand op, maar uit een counter trok Zwart Wit uiteindelijk aan het langste eind.

Maar…..wat weinigen hadden verwacht: VSCO won niet van SEH (2–2) en bleef daardoor op de ranglijst onder DSV! De Doornspijkers nemen – weliswaar boven verwachting - nu de periodetitel van kampioen Terschuurse Boys over en starten a.s. zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Redichem (3e klasse A) uit Heelsum/Oosterbeek. Op sportpark De Haere wordt er om half drie begonnen.