maandag 19 mei 2014

Goede resultaten inline skaters Keep Moving in Haulerwijk

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd waar de toppers van het inline skaten zich met elkaar konden meten richting het NK baan eind mei in Nijeveen.


Daphne Hendriks wist vandaag weer te laten zien dat ze meedeed om de podiumplaatsen op de lange afstanden, tijdens de spannende afvalkoers werd zij knap 2de waardoor ze in het dagklassement de bronzen plak kreeg omgehangen, Daphne lijkt goed in vorm te komen richting het NK waar straks gestreden word om het goud, zilver en brons.

 
Andrea Hokse reed haar eerste wedstrijd weer na de val in Heerde, waar ze voorspoedig van is hersteld. Andrea wist op haar specialiteit de 300 meter een prachtige opening te zetten 10.5 welke perspectief bied voor het NK en reed naar een keurige tweede plaats op de 300 meter, aan het eind van de dag stond Andrea 5de in het dagklassement. Ook zij is goed op weg richting het NK in Nijeveen eind Mei

Voor Herrald was het vandaag erop of eronder, na ziek te zijn geweest tijdens de eerste 2 wedstrijden moest hij zich vandaag bewijzen om te mogen starten op de lange afstanden. Herrald reed een goede race, hij lag in de eerste voorronde op een goede uitgangspositie om mee te mogen strijden om bij de eerste 10 te komen om zo een finaleplaats af te dwingen, was het niet dat er voor hem 2 rijders ten val kwamen en Herrald deze via het gras moest ontwijken en daardoor ook ten val kwam.
Helaas was er een jury die niet ziet wat er werkelijk gebeurde en kreeg Herrald een zeer onterechte diskwalificatie aan zijn broek.

Meer info op www.ist-keepmoving.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten