dinsdag 27 mei 2014

Inline skating team "Keep Moving" is klaar voor NK

Aankomend weekend staat het Nederlands Kampioenschap op de baan op het programma in Nijeveen. De rijders van Keep Moving hebben zich goed voorbereid op dit kampioenschap en zijn er dan ook helemaal klaar voor.


Eerst werd er afgelopen zaterdag nog een regionale wedstrijd verreden op de skeelerbaan in Genemuiden.
 
Daar liet Herrald Vinke zien dat hij weer terug is en reed een goede puntenkoers, met een mooie 6de plaats maar wat nog belangrijker is een schitterende aanvallende koers te hebben gereden waarbij hij het peloton sloopte. Een goede opsteker voor de puntenkoers tijdens het NK in Nijveen, daar wil hij bij de eerste 20 gaan eindigen.
 
Marieke Kroes en Andrea Hokse stonden ook aan de start van deze wedstrijd, dit om nog even de benen te testen voorafgaand aan het NK. De meiden waren deze dag enkele maten te groot voor de concurrentie tijdens deze competitie. Andrea mocht op het podium de beker ophalen voor de winst deze dag en Marieke werd tweede en mocht de prijzenkast ook weer aanvullen met een mooie beker.
Mooi detail was dat deze twee meiden elkaar niets weg gaven tijdens de puntenkoers, elk puntje werd om gevochten.
 
 
Na deze Regionale competitie zijn de rijders richting Ommen vertrokken om daar een marathon te rijden, daar blonk namens Keep Moving Daphne Hendriks (15de) uit. Zij wist de senioren bij te blijven als Junior en liet haar zelfs af en toe voorin de kop van de wedstrijd te zien. Daphne wordt steeds sterker en laat zien het werk niet te schuwen. Andrea Hokse (34ste) en Marieke Kroes (35ste) eindigden op gepaste afstand van het peloton, maar reden samen een goede koers.
 
Volgende week donderdag, vrijdag en zaterdag gaat het NK baan worden verreden in Nijeveen, u bent allemaal van harte welkom om dit met ons mee te beleven.
 
Bezoekadres is:
Schuurmansweg 3A
7948 NM Nijeveen
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten