zondag 4 mei 2014

DSV'61 verslaat Hatto Heim en houdt zicht op de nacompetitie

Op de dag dat “more good than old” Hendri Huenestein na 28 jaar in de selectie van DSV 1 en 2 te hebben gevoetbald afscheid nam, was de 4–0 overwinning van DSV 1 tegen Hatto Heim niet voldoende om een periodetitel te pakken.


De ploeg van Jan de Ruiter steeg wel naar de derde plek, maar voelt nog steeds de hete adem van streekgenoot VSCO in de nek, zij versloegen Teuge met 0 - 3. Met nog één speelronde te gaan staat DSV 2 punten voor.

Na een sterke openingsfase van de Doornspijkers ging het daarna lange tijd goed tegen elkaar op. Hoewel DSV de betere kansen kreeg, moest ook doelman Laurens Dekker af en toe handelend optreden. In de blessuretijd brak Lennart Juffer de wedstrijd open door de 1–0 te scoren.

Na de thee drukten de oranjehemden door en liepen ze uit naar 4–0 door treffers van Alfred Hofmeijer, Johan Westerink en Gerrit Hoekert.

A.s zaterdag valt de beslissing wie de periodetitel van de kampioen – Terschuurse Boys of Zeewolde – overneemt: of DSV met een uitwedstrijd tegen Zwart Wit in Harderwijk of VSCO met een thuiswedstrijd tegen het al gedegradeerde SEH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten