woensdag 21 mei 2014

DSV'61 vrouwen hebben een “luxe” probleem

De vrouwen van DSV'61 hebben een luxeprobleem.
5 jaar geleden is DSV'61 begonnen aan een project om het damesvoetbal bij DSV'61 en de regio op de kaart te zetten. Met allerlei activiteiten zoals vriendinnendagen, promotieavonden, meidentoernooien en nog veel meer werd er gewerkt aan een concept waarin de dames en meiden centraal staan.


Na vele jaren hard werken door een speciale commissie die zich alleen bezig houd met vrouwen en meiden werden er mooie resultaten geboekt. Het ledenaantal groeide gestaag, er werden goede trainers en leiders gevonden voor de elftallen, elftallen deden mee om kampioenschappen of werden zelfs kampioen. Oftewel leden hadden het naar hun zin bij DSV'61, bleek ook uit enquêtes.

Nu na vele jaren keihard werken zit DSV'61 met het “luxe” probleem dat het op dit moment bijna 40 speelsters heeft voor de 2 dames-elftallen, dit is net te weinig voor 3 elftallen, maar ook weer teveel voor 2 elftallen. Dus nu zijn wij op zoek naar jou! Ben jij ouder dan 18 jaar en lijkt voetbal jou ook leuk, kom dan gerust een keer een kijkje nemen bij een training of een wedstrijd. Meedoen mag natuurlijk ook.

Daarnaast is DSV'61 ook nog op zoek naar een nieuwe trainer en/of leider voor vrouwen 2. Lijkt het je leuk om op maandag en/of woensdag training te geven aan een leuke groep dames en/of zaterdag de dames te coachen tijdens de wedstrijd, neem dan contact met ons op!
 
Op onze site www.dsv61.nl staat meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten