zondag 25 mei 2014

DSV'61 op de drempel van de 2e klasse

DSV is weer en stapje dichter bij de tweede klasse gekomen. 

De return tegen Redichem in het Gelderse Heelsum eindigde net als de eerste wedstrijd (4-1) in een hele ruime overwinning voor de Doornspijkers: 1–5.

Door deze overwinning speelt DSV op a.s. donderdag, Hemelvaartsdag de uitwedstrijd tegen Unicum, waarna de beslissing uiteindelijk zal vallen in de thuiswedstrijd op zaterdag 31 mei op sportpark De Haere. De winnaar van deze tweekamp speelt volgende jaar 2e klasse.

De wedstrijd in Heelsum was qua scoreverloop een goede kopie van de eerste ontmoeting tussen beide teams. Ook nu was de ruststand 1 – 1 door treffers van Johan Westerink en Bart Bovendeur. Na de rust drukte DSV nog meer door en kwam Redichem er niet meer aan te pas. Uitblinker Jan van Norel strooide met diverse goede passes en ook Johan Westerink speelde een van zijn betere partijen.

Redichem kon weinig anders dan toekijken en zij moest uiteindelijk nog 4 maal een tegentreffer incasseren. De Doornspijkse treffers kwamen van Johan Westerink (1–2 en 1–4), Gerrit Hoekert (1–3) en Stefan Bakker (1–5).

Omdat Unicum (Lelystad, nr.12 uit 2e klasse G) Stroe tweemaal versloeg zijn zij de tegenstander voor DSV. Komende
 donderdag dus de eerste ontmoeting in Lelystad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten