donderdag 29 mei 2014

Nieuwe hoofdsponsoren voor OWIOS; Van Werven BV en Jan Bakker voor 4 jaar verbonden

De Oldebroekse bedrijven Jan Bakker en Van Werven BV hebben zaterdag 17 mei onder mooie weersomstandigheden het vierjarig contract als Hoofdsponsor met voetbalvereniging OWIOS ondertekent. Vanaf het seizoen 2014-2015 tot en met het seizoen 2017-2018 hebben Jan Bakker en Van Werven BV zich verbonden als Hoofdsponsor aan OWIOS.

Met op de achtergrond de herkenbare bedrijfsvoertuigen, die men overal in Nederland tegenkomt, werden de contracten van een handtekening voorzien door Cor van Werven van Van Werven BV en Jan Bakker van het gelijknamige bedrijf Jan Bakker.
v.l.n.r. Jacko van den Bosch (voorzitter OWIOS),  Jan Bakker (Algemeen Directeur Jan Bakker), Cor van Werven (Technisch Directeur Van Werven BV  en Alex Jonker (sponsorzaken OWIOS)
OWIOS is zeer content met de ondersteuning van deze twee belangrijke ondernemers uit het Oldebroekse bedrijfsleven. Met de ondersteuning van Van Werven BV en Jan Bakker kan er weer een belangrijke stap vooruit gezet worden in het verder ontwikkelen van de club. 
Tevens kunnen we op deze manier een nog prominentere rol te spelen in de Oldebroekse gemeenschap. OWIOS kijkt uit naar een intense, langdurige samenwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten