maandag 26 mei 2014

SC Oldebroek e.o. organiseert op 4 juni de FREE-WHEEL Inline Cup Oost in ’t Harde

Skeelerclub Oldebroek e.o. organiseert in samenwerking met de Oranjevereniging in ’t Harde een wedstrijd van de FREE-WHEEL Inline Cup Oost in ’t Harde. SC Oldebroek is bijzonder enthousiast dat zij de Oranjevereniging ’t Harde bereid heeft gevonden om samen dit evenement weer nieuw leven in te blazen.


Een prachtig evenement dat,  als het aan de Oranjevereniging ‘t Harde en de Skeelerclub Oldebroek ligt, weer terug lijkt te gaan komen in ’t Harde na enkele jaren te zijn weg geweest.

Op 4 juni wordt in ‘t Harde de zesde wedstrijd in deze regiocompetitie verreden, gezien de uitslagen van de afgelopen 5 wedstrijden beloofd het een mooi spektakel te worden waar gestreden wordt om elke meter asfalt.

Tijdens deze wedstrijd zullen een 40-tal rijders bestaande uit de dames, C-rijders en masters gaan strijden in hun categorie. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Het parcours vindt u aan de  Nijverheidsweg (start/finish) - Industrieweg – Bovenweg.

U kunt vanaf 18.30 uur terecht bij het voetbalveld van SV ’t Harde voor een bakje koffie of dergelijke te nuttigen, voorafgaande aan de wedstrijd. Ook zij verlenen hun medewerking aan dit mooie evenement. U komt toch ook ???

 
Stroopwafelactie, dinsdag 3 juni
 
Skeelerclub Oldebroek e.o. houdt dinsdagavond 3 juni een huis-aan-huis stroopwafelactie in de kernen van Oldebroek en Oosterwolde. Vanaf 18.00 uur kunt u de stroopwafelverkopers tegenkomen. Eén pakje kost €2,50 en drie pakjes voor €7,00.
 
De jeugd van de Skeelerclub traint iedere dinsdagavond op de skeelerbaan d' Wijhe Ruit. De recreanten trainen op woensdagavond. Iedereen vanaf 4 jaar is welkom om eens mee te trainen.
 
Zie voor meer informatie de website www.wijheruit.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten