donderdag 29 mei 2014

DSV'61 ruim onderuit en lijkt de 2e klasse te kunnen vergeten

Hoewel ook in het voetbal niets helemaal onmogelijk is, zal het voor DSV een hele klus worden om via een overwinning op Unicum alsnog de tweede klasse te bereiken.

In een wedstrijd waarin de ploeg als geheel niet het normale niveau haalde, waren de oranjehemden niet opgewassen tegen het team uit Lelystad.

Weliswaar kwamen de doelpunten aan de kant van Unicum soms wat vreemd tot stand, hun overwinning was volkomen verdiend.
Aan de 1–0 kleefde een buitenspelluchtje, bij de 2–0 werd een houdbaar schot van richting veranderd, bij de 3–0 werd de verdediger puur op snelheid geklopt, terwijl de speler van de 4–0 alle ruimte werd gegund om in alle rust de mooiste treffer van de wedstrijd te maken.

DSV kon na een goed begin daar heel weinig tegenover stellen. Op een gegeven moment zag laatste man Alex Bouwman zowel links als rechts diverse tegenstanders langs hem heen flitsen. Zijn aanvallers waren ook niet bij machte echt gevaar te stichten, zodat de 4–0 eindstand misschien geflatteerd was maar wel terecht.

Zaterdag 31 mei a.s. begint DSV om 17.30 uur op sportpark De Haere aan de zware taak deze nederlaag weg te poetsen.
Winnen met 4 treffers verschil is verlenging, niets is helemaal onmogelijk…waarom zou Unicum geen off-day kunnen hebben.