vrijdag 16 mei 2014

DSV’61 begint nacompetitie met een thuisduel tegen Redichem

Afgelopen zaterdag leek het seizoen in mineur te eindigen voor de Doornspijkers, bij winst op Zwart-Wit’63 zou de nacompetitie een feit zijn maar de wedstrijd verliep teleurstellend.

Met de 4-3 nederlaag leek het seizoen voorbij totdat het bericht kwam dat VSCO’61 niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen SEH gekomen was, hierdoor bleven de oranje-zwarten toch boven VSCO’61 in de ranglijst (4e plaats) met het laatste ticket als gevolg.


Tegenstander in de nacompetitie is het wellicht onbekende Redichem, deze ploeg komt uit het Gelderse Heelsum. Zij pakten in de 3e klasse A de eerste periode en eindigden uiteindelijk als 4e in de stand.
Deze 3e klasse A bevatte slecht negen teams dit seizoen zodat zij een stuk minder wedstrijden in de benen zullen hebben.
 
Of dit een voordeel zal blijken te zijn is nog afwachten natuurlijk, de wedstrijd op sportpark “de Haere” begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter H.H.B. van Beek.
 
Volgende week zaterdag staat de return op het programma, deze wedstrijd op sportpark Wilhelmina begint om 14.30 uur.
 
De winnaar van deze dubbele confrontatie treft op donderdag 29 (uit) en zaterdag 31 mei (thuis) de winnaar van Stroe – Unicum.
 
Voor DSV’61 een uitgelezen kans om volgend seizoen 2 andere derby’s op het programma te krijgen, namelijk OWIOS en Elburger SC i.p.v. sv ’t Harde en VSCO’61.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten