zondag 25 mei 2014

Elburger Sport Club sluit seizoen in stijl af!

Op vrijdagavond 23 mei heeft de eerste selectie van de Elburger sport club van maar liefst 8 spelers afscheid genomen tijdens een wedstrijd tegen de All Stars van de Elburger sport club.

Het All Stars team werd gecoacht door oud ESC trainer Egbert Kragt en in dit team was plaats gemaakt voor o.a. Michel Dijkstra, Michael Roessler, Wiljan van Werven, Martijn Dekker en Mark Plender.

Van meet af aan werd er volop gestreden voor de overwinning dit gebeurde met een licht overwicht voor ESC. Nadat Raoul Jessurun nog een strafschop had gemist was het aan topscoorder Wim de Vries om tweemaal te scoren. Nadat de All Stars direct vanaf de aftrap Bert-Jan Kragt diep stuurden leverde hij een afgemeten voorzet op Remco Timmer, die op een prachtige manier de aansluitingstreffer maakte. De rust werd bereikt met een 3-1 stand door wederom een goal van Wim de Vries.

Na rust gingen beide teams vrolijk verder met voetballen en dit leverde voor de toeschouwers enkele zeer fraaie acties op. Noemenswaardig is nog dat Raoul Jessurun na het missen van de strafschop in de eerste helft nu in de tweede helft wel tweemaal trefzeker was. Bijzonder om ook nog te melden is het feit dat de All Stars het niveau aardig konden bijbenen en dat was terug te zien in een mooie aanval die werd afgerond door Michel Dijkstra.

Na tien minuten in de tweede helft werden de eerste spelers die afscheid namen gewisseld wel te verstaan; Marwin Visscher, William Huenestein, Ali Muala’a en Andries van der Beek.

Vervolgens werd na weer 10 minuten te hebben gevoetbald afscheid genomen van de tweede groep spelers; Raoul Jessurun, Remco Timmer, Arjan Goudriaan en Robbert van Schie.

De laatste minuten werden sportief uitgevoetbald en waren er nog enkele doelpunten te zien deze waren alleen nog voor de statistieken. Na een goede 90 minuten voetbal vond scheidsrechter Alex Bos het wel welletjes en werd er afgefloten en eindigde de wedstrijd in een 9-2 overwinning voor ESC.

Na afloop werden de spelers in de kantine nog in het zonnetje gezet en ontvingen ze van de selectie een bos bloemen en een ingelijst shirt met alle handtekeningen van de spelers en begeleiders erop.

Via deze weg willen wij als eerste selectie de vertrekkende spelers veel succes toewensen in de nieuwe uitdagingen die hen te wachten staan.