maandag 24 februari 2014

Succesvolle seizoensstart voor Twirlverenigingen Infinity, Concordia en Excelsior

Twirlvereniging Infinity
Afgelopen weekend werd er onder auspiciën van de NBTA een Twirlwedstrijd gehouden in sporthal 't Huiken te Elburg. 
Voor de twirlverenigingen uit de buurt (Infinity, Concordia en Excelsior) dus een thuiswedstrijd en de resultaten waren buitengewoon succesvol.



Voor de twirlers van Infinity werd het harde werken beloond met maar liefst 14 medailles en 5 keer werden de plaatsingspunten voor het NK behaald door de leden van Infinity.

Bij het onderdeel Twirling 1 baton Beginner behaalde Lucinda van Houten de Gouden plak en de plaatsingspunten voor het NK. 
In de Intermediate Klasse van de Twirling 1 baton Behaalde Corina Spaan de Zilveren medaille en Diejanne Buitink volgde met de Bronzen Medaille met een miniem verschil van 0,1 punt. Renske Adema behaalde met haar Super X-Strut routine de Gouden Medaille uitkomende in de Intermediate Klasse. 

In de Junior Advance Klasse behaalde Richard Spaan met zijn Twirling 1 baton de 1e plaats goed voor Goud. Mariska van de Schootbrugge deed mee met het onderdeel Twirling 2 baton in de Beginner Klasse. Zij behaalde ook Goud en plaatsingspunten voor het NK. 

Lucinda van Houten en Margriet van der Kamp deden vandaag voor de eerste keer mee met het onderdeel Duo Twirling Beginner en ook zij vielen in de prijzen. Beiden mochten ze de Bronzen plak in ontvangst nemen. 


Het Twirlteam (FinityExPres) scoorde vandaag de 1e plaats in de Beginner Klasse en de plaatsing voor het NK is nu al binnen. Bij de Solo Dance onderdelen gingen de Medailles naar, Carmen Ketelaar Zilver in de Beginner Klasse en plaatsingspunten NK, Diejanne Buitink Zilver in de Intermediate Klasse en Richard Spaan in de Junior Advance Klasse Goud en tevens de plaatsingspunten voor het NK. 

Het duo Diejanne Buitink en Danique van der Roest uitkomende in de Intermediate Klasse mochten beiden de Zilveren Medaille in ontvangst nemen. Voor Infinity een succesvolle start van het Seizoen.


Twirlsters van Excelsior Oostendorp gaan goed van start, 3x Brons, 2x Zilver en 4x Goud.


Afgelopen zaterdag hadden de twirlsters van Excelsior Oostendorp de 1e wedstrijd van het seizoen. Deze werd gehouden in Elburg onder auspiciën van de NBTA. 

Er werden weer mooie resultaten behaald door de dames. Brons en een 3e plaats werden behaald door solist Lisanne v/d Brink, duo Noa Holstege en Melanie Schoonhoven en Kim Spaan verdiende deze plaats met haar 1-baton. Zilver en een 2e plek werden behaald door Kim Spaan met haar Dance en het D-ensemble (Joelle, Carolien, Elvira en Carlijn).

Goud en een 1e plek werden behaald door Thirza Holstege en zij behaalde tevens al de 1e plaatsingspunten voor het NK, het C-ensemble (Thirza, Marijke, Veerle en Laveska), het B-team en het A-team. 

Ook de dames die niet in de prijzen vielen, behaalden mooie resultaten met mooie uitgangspunten. Een succesvolle start van het seizoen!

Twirlers van Excelsior

Twirlers Concordia Elburg zijn gestart in het nieuwe seizoen.

Op zaterdag 22 februari is er door Concordia Elburg een Twirl/Majorette concours georganiseerd in Elburg onder leiding van de NBTA.
Voor de twirlsters van Concordia was het de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Marit Doornewaard wist op het onderdeel solo dance twirl Juvenile beginner de derde plaats te behalen met haar nieuwe show.

Op het onderdeel duo dance twirl Senior Beginner mochten Carola Bos en Mariëlle Hofmeijer een gouden plak in ontvangt nemen. Ook op het onderdeel duo twirling Senior beginner wist dit duo de eerste prijs te behalen.

Het Ensemble van Concordia, bestaand uit Ilona van Dieren, Melissa Ringnalda, Carola Bos en Mariëlle Hofmeijer, wisten met een nieuwe show een tweede plaats te behalen.

Het jeugdteam van Concordia wist de tegenstanders te verslaan en mocht de gouden beker in ontvangst nemen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten