vrijdag 21 februari 2014

Poort5 schoolkorfbaltoernooi zeer geslaagd

Op donderdag 20 februari organiseerde korfbalvereniging Elburg weer haar jaarlijkse Poort 5 schoolkorfbaltoernooi voor de leerlingen van de basisscholen.

Al jarenlang wordt dit toernooi gehouden in de voorjaarsvakantie. Plaats van handeling is altijd sporthal ’t Huiken. Na al die jaren is het toernooi nog zeer populair. De scholen uit Elburg en dit jaar ook uit Doornspijk (De Regenboog) schreven maar liefst 34 teams in.


Van ’s morgens half negen tot ’s middags half vijf was het weer een drukte van belang. De kinderen speelden met veel enthousiasme hun wedstrijden, natuurlijk aangemoedigd door ouders en grootouders.
Een grote groep vrijwilligers van de vereniging zorgde dat alle wedstrijden 

De organisatie was in handen van de activiteitencommissie van KV Elburg, daarbij ondersteund door een grote groep vrijwilligers. Zij konden na een vlekkeloos verlopen dag de volgende eindstanden noteren:

Winnaars groepen 3 en 4
Groep 3: 1e Octaaf 2; 2e De Borchstee 1; 3e De Borchstee 2
Groep 4: 1e Prins Willem Alexander 2; 2e Agnietenschool 1; 3e De Borchstee 1
Groep 5: 1e Octaaf 1; 2e Borchstee 1; 3e Prins Willem Alexander 1
Groep 6: 1e De Borchstee 2; 2e Octaaf 3; 3e Vrijheid 1

Winnaars groepen 5 en 6
Kinderen die belangstelling hebben voor de korfbalsport kunnen vrijblijvend een aantal keren (gratis) meetrainen. De trainingen worden gehouden op woensdag 26 februari en op woensdag 5 maart. 
De trainingen worden gegeven in de sporthal van het Oostenlicht en zijn van 18.00 tot 19.00 uur. Informatie en opgave bij Jan Westland, tel. 680194 of via 01janwestland@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten