zaterdag 15 februari 2014

Oud-voorzitter Henk Jansen postuum Erelid OWIOS

Oud-voorzitter Henk Jansen is postuum benoemd als Erelid van de voetbalvereniging OWIOS. Tijdens de onlangs gehouden nieuwjaarsreceptie namen mevrouw Jansen en zoon Robert Jansen emotioneel en trots het Erelidmaatschapspeld in ontvangst.


Maar liefst 32 jaar was Henk Jansen het boegbeeld en de drijvende kracht van OWIOS. Op jonge leeftijd (27) werd Jansen voorzitter in 1969. Onder zijn bewind groeide OWIOS in de vaart der volkeren. Henk Jansen was onder andere de drijvende kracht achter de verhuizing van sportpark Stuivezand naar sportpark Bovenmolen, het ontwerp van het logo en het professionaliseren – zeker voor die tijd – van de vereniging. Zeer gedreven nam hij zijn taak waar. Na een turbulente week in maart 2001 overleed Henk Jansen in functie op 58-jarige leeftijd. 

Jacko van den Bosch, OWIOS-voorzitter: “Henk Jansen was één van de grote meneren in de historie van OWIOS. Eén van de meneren die OWIOS verder gebouwd heeft. We zijn trots dat we deze mooie vereniging gekregen hebben. Als OWIOS-familie zijn we in gebreke gebleven om Henk Jansen te waarderen voor de tijd en energie die hij gestoken heeft in OWIOS. Tijd die hij niet gestoken heeft in zijn gezin of in zijn bedrijf. Helaas kunnen we de tijd niet terugdraaien, maar we zijn er trots op dat Henk Jansen alsnog postuum Erelid wordt van v.v. OWIOS. We hebben een fantastische vereniging gekregen van de vorige generatie en het is aan ons om een nog betere vereniging achter te laten voor de volgende generatie”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten