vrijdag 20 december 2013

Zaterdag thuiswedstrijden voor EVV dames en heren 1

Zaterdag staan de laatste thuiswedstrijden van 2013 voor zowel dames als heren 1 van EVV op het programma. Voor beide teams een hele belangrijke wedstrijd gezien de ranglijst.
Aanvang in sporthal ’t Huiken is 17.00 uur.


EVV dames 1 neemt het op tegen Trivos dames 1. EVV Heeft de punten keihard nodig nu vorige week mede degradatiekandidaat Devolco verrassend met 3-1 heeft gewonnen van DVO. Hierdoor is EVV gezakt naar de 11e plek.
Trivos kijkt nog steeds naar boven, staat nu 5e maar als deze inhaalwedstrijd wordt gewonnen hebben ze zicht op de 3e plaats. Kortom het zal erg moeilijk worden voor de dames van EVV om de punten in eigen huis te houden.

EVV heren 1 treedt aan tegen VVH heren 1 uit Harderwijk. Dit team staat onderaan en moet winnen om dichter bij EVV te komen. Verschil in punten is op dit moment 6 en als EVV wint dan wordt de situatie er voor VVH niet beter op.

EVV staat zelf op dit moment op een veilige 10e plek, maar voelt de adem in hun nek van Taurus en Favorita. Deze 2 teams spelen aanstaande zaterdag ook tegen elkaar.
Na deze ronde zit de 1e competitiehelft erop en weten hoe de heren van EVV ervoor staan. Zelf winnen met 4-0 en Taurus wint met 3-2 zou een uitstekende afsluiting van het seizoen betekenen. EVV komt dan op 22 punten, Favorita op 18, Taurus op 14 en VVH blijft staan op 11 punten.
Maar of dit ideale scenario ook daadwerkelijk uitkomt is natuurlijk de vraag.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten