zondag 8 december 2013

DSV'61 krijgt pak slaag van Hatto Heim (6-1)

In Hattem heeft DSV ’61 een pak slaag gekregen van Hatto Heim.
Met uitzondering van de eerste tien minuten hadden de oranjehemden helemaal niets in te brengen en werden zij met een 6–1 nederlaag naar huis gestuurd na een 3–0 ruststand.

In die eerste tien minuten was er een aantal corners voor DSV en een gevaarlijk schot van Jan van Norel, daarna was de koek op. De eerste treffer van Hatto Heim in de 15e minuut kun je nog bestempelen als “uit de lucht vallen”, maar de overige treffers waren of het gevolg van enorme missers bij de Doornspijkers of niet te missen kansen na goed uitgespeelde aanvallen.

Of het alleen door het ontbreken van Stefan Bakker komt, valt te betwijfelen, maar het middenveld was een zeer zwakke schakel in de DSV ploeg. Juist daar wisselde Jan de Ruiter Jan van Norel en Gerrit Jan Haverkamp voor Rik Berkhof en Nick Fransman. Dat had geen zichtbaar resultaat: Hatto Heim ging rustig door met combineren en scoren.

Met een mooi doelpunt redde Gerrit Hoekert in de 80e minuut bij een 6 – 0 stand de eer, maar ook hij kon het gevoel niet wegnemen dat er vanmiddag een collectieve wanprestatie geleverd was.
Hopelijk wordt komende zaterdag op sportpark De Haere Zwart Wit hiervan de dupe, wanneer dezelfde spelers sportief revanche willen/moeten nemen!